MaslaOnline.com е специализиран онлайн магазин за първокачествени масла, филтри и резервни части за автомобили, мотори и други МПС. Ние искаме да предоставим на клиентите си това, което никой друг не може. За нас Вие сте на първо място. Вашето удовлетворение е наша цел! Ето защо ние сме залегнали на няколко основни принципа в нашата работа.


Оригинални Продукти

Знаем, че клиентите ни искат най-доброто. Качеството е приоритет не само за тях, но и за целия наш бизнес като цяло.

Тук ще откриете масла от водещите марки на световните пазари като Motul, Total, Elf, Castrol, Mobil и други. Всички те са с доказан произход и ненадминато качество. Продуктите ни идват директно от официалните вносители и Вие получавате точно това, което сте поръчали!

Вашият автомобил, мотоциклет или тежкотоварно МПС заслужават най-доброто. С нашите качествени продукти Вие ще им предоставите тъкмо това. Само при нас не е необходимо да избирате между добрата цена и високото качество – тук имате и двете!

Ниски Цени

Спекулациите в България не са рядкост и ние също не обичаме да плащаме повече, отколкото трябва. Ето защо предлагаме нашите продукти на достъпни цени.

Всички продукти на MaslaOnline.com са съгласувани с потреблението на нашите клиенти, като цената никога не идва за сметка на качеството. Нашите масла на ниски цени са най-добрият избор на пазара.

Бързо и Качествено Обслужване

Независимо колко добри са нашите продукти и колко изгодно ги предлагаме, нищо не може да замени доброто потребителско изживяване. Ние искаме нашите клиенти да се чувстват сигурни в надеждността на нашите услуги. Ето защо имаме отворена линия за всякакви въпроси.

С дългогодишен опит и ентусиазъм ние Ви гарантираме, че услуги ни винаги ще отговарят на Вашите изисквания. Самите ние си поставяме все по-високи цели и ги постигаме. Печелим доверието на все повече и повече клиенти, като така разширяваме постоянно полето си на дейност.

Нашият екип бързо ще обърне внимание на Вашето запитване или поръчка. Навременните отговори и коректното отношение са наш основен начин на работа. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или просто искате да направите поръчка по телефон. Ние сме винаги насреща!

Бърза Доставка

Всички искаме автомобилите ни да са в изправност. А когато не са, търсим бързо и лесно решение.

Нашата бърза доставка Ви гарантира, че ще получите продукта си във възможно най-кратки срокове. Така няма да се налага да чакате излишно или да търсите неизгодни за Вас решения.

MaslaOnline.com застава напълно зад своите продукти и услуги. Нашият европейски бизнес модел е гаранция за качество и надеждност. Ние искаме не просто да отговорим на нуждите на всеки индивидуален клиент, но и да изградим дълготрайни взаимоотношения. Взаимното удовлетворение е ключово за нашия бизнес. Доверете ни се и Вие, както направиха много други клиенти!