Изберете разфасовка

1 Литър
(11,90 лв.)

4 Литра
(38,90 лв.)

5 Литра
(47,40 лв.)

60 Литра
(535,00 лв.)

208 Литра
(1735,00 лв.)

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 е ниско SAPS (с понижено съдържание на сулфатна пепел) синтетично технологично масло за двигатели, специално проектирано за двигатели PEUGEOT и CITROËN. Неговата високотехнологична производителност генерира икономия на гориво и оптимизира начина, по който функционират системите против замърсяване - като например филтрите за частици.

Специално второ поколение смазочни масла за икономия на гориво: може да се използва с всички дизелови двигатели - по-стари, както и с по-нови, а също и за повечето бензинови двигатели.

Покрива следните спецификации:

  • ACEA C2
  • PSA B71 2290 - това е единственият сертифициран "Low SAPS" лубрикант, препоръчан от PEUGEOT и CITROËN;
  • Удовлетворява техническите изисквания на TOYOTA

Предимства:

  • Увеличава ефективността на филтъра за частици, предотвратявайки преждевременното му запушване (съдържа 50% по-малко метални компоненти от стандартното технологично масло).
  • Спестяване на гориво до 6% при стартиране, икономия на гориво средно с 3% по време на смесена работа в сравнение с референтно масло ACEA (изпитвания, извършени на Citroën C4 1.6 HDi).
  • Зачитане на околната среда: "ECS_Emission Control System": по-ниски емисии на CO2 и други замърсители. Освен подобряването на ефективността на филтъра за частици.
  • Оптимална чистота на защитата на двигателя: Детергентът и специфичните диспергиращи добавки осигуряват оптимална защита срещу износване на двигателя и предотвратяват образуването на сажди и утайки.
Марка Total
Модел QUARTZ
Наличност В наличност
11,90 лв.

Брой

Попълнете име, фамилия и телефон, и наш служител ще се свърже с вас.