Изберете разфасовка

1 Литър
(20,40 лв.)

Масло BMW 10W60 M Twin Power Turbo е оригинално и напълно синтетично моторно масло, което е създадено, за да поддържа двигателите и системите за допълнително третиране на отработените газове на марката максимално чисти. То е подходящо за употреба през всички сезони на годината и при всякакви климатични условия.

Масло BMW 10W60 M Twin Power Turbo отговаря на най-новите изисквания на BMW за бензинови и дизелови мотори и се препоръчва за почти всички модели на BMW. Разработено специално за BMW M-серия.

Масло BMW 10W60 M Twin Power Turbo е базирано на новата Low-Saps технология, която гарантира максимален живот и защита на DPF филтъра за твърди частици и на каталитичните конвертори. Всеки собственик на автомобил знае, че филтрите за дизелови частици са фини и лесно могат да се запушат от саждите и пепелта, които се получават при изгарянето. За това BMW създава двигателни масла по новата технология Low SAPS, които имат доста по-малък брой присадки – именно те образуват сажди при изгаряне. Тези масла позволяват удължени интервали за смяна, оптимално функциониране и по-дълъг живот на филтрите за частици. Те гарантират още и по-голяма икономия на гориво и оптимална защита на околната среда.

Допълнителна информация

Двигатели: Бензин и Дизел
Интервал на смяна: 20 000 км
Екстри: ОЕМ масло за първоначално вграждане в автомобили на BMW. Подходящо е за мощните дизелови бензинови двигатели на марката.

Производител: BMW

  • ACEA A3/B4
  • API SN

OEM No: BMW 83212365944


Марка BMW
Модел TWIN POWER
Наличност В наличност
20,40 лв.

Брой

Попълнете име, фамилия и телефон, и наш служител ще се свърже с вас.