Изберете разфасовка

2 Броя
(189,90 лв.)

Следващото ниво бяла светлина

Компактен и ярък бял светодиод
  • LED-HL [~H7]
  • 6200 K
  • До 160% по-ярка светлина
  • Компактен дизайн за по-добро пасване
  • 11972ULWX2
Получете 160% по-ярка светлина за превъзходна видимост
Шофирането на тъмно е изискващо, така че трябва да разчитате на вашите фарове. Предното и периферното зрение са от значение за подобряване на вашата способност за шофиране с цел по-безопасно пътуване. С технологията SafeBeam светодиодните фарове за автомобили Philips Ultinon подобряват вашата видимост до 160%. След като веднъж усетите ефекта, наподобяващ дневна светлина, винаги ще предпочетете светодиодите. Колкото повече виждате, толкова по-добре шофирате, по-бързо реагирате и в по-голяма безопасност се намирате. Така че не оставяйте тъмнината да спечели, изберете Philips и започнете да шофирате през нощта с по-голяма увереност и контрол.

6200 келвина цветна температура за чистобяла светлина
С висока цветна температура до 6200 келвина светодиодните предни фарове Philips Ultinon произвеждат ярък бял лъч, наподобяващ дневна светлина. С по-ясна видимост ще можете по-добре да разпознавате препятствия и да изберете перфектната линия на шофиране. А тъй като не е необходимо да се напрягате, за да видите терена отпред, ярките светлини правят нощното каране по-комфортно и вълнуващо.

Издръжливи светодиодни крушки за автомобили с по-дълъг експлоатационен живот
Искате ярки и стилни фарове за мъгла, но не искате да сменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове за мъгла – колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. Светодиодите са много по-трайни и светодиодните продукти Philips Ultinon със система за управляване на топлината AirFlux показват изключителна издръжливост – с продължителност на експлоатационния живот до 8 години.

Лесно инсталиране благодарение на вградена електроника
Светодиодът Philips Ultinon използва чисто нов дизайн на крушката, интегриращ електроника на драйверна кутия в корпуса. Драйвърната кутия е мозъкът на светодиода: тя управлява функционални аспекти, като ватова мощност и светлоотдаване. Много други светодиодни модернизирани решения на пазара имат драйверна кутия, външна за корпуса на светодиода. Светодиодът Philips Ultinon я интегрира директно в корпуса, за да създаде оптимизиран дизайн, използвайки минимално пространство. Оптимизираният размер на светодиода е ключов, тъй като някои от оптиките са много малки. Светодиодът Philips Ultinon с компактния си дизайн е подходящ за широка гама модели на автомобили и може лесно да бъде инсталиран от специалисти механици.

Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели
Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

Само за рефлекторни фарове.
Светлините Philips Ultinon LED-HL [~H7] са предназначени за рефлекторни фарове. Те не се препоръчват за системи с прожекторни фарове.

Експлоатационен срок
  • Живот: До 8 години
Представяне на продукта :


Инструкции за монтаж:


Марка Philips
Модел H7 Ultinon LED
Наличност В наличност
189,90 лв.

Брой

Попълнете име, фамилия и телефон, и наш служител ще се свърже с вас.