Ние от MaslaOnline.com можем да Ви предложим всички видове маслени, горивни, въздушни филтри, както и всички части и консумативи на ТОП ЦЕНИ без конкуренция!

От нас също така можете да поръчате и резервни авточасти. Можете да направите това като попълните формата по-долу с цялата необходима информация. Наш специалист ще се свърже с Вас възможно най-скоро и ще Ви даде безплатна консултация, която да Ви насочи към най-добрата част, съобразена с цената и качеството, което търсите.

Заявката на масла и консумативи става по два начина. Можете просто да се свържете с нас или като правите Вашата поръчка в полето за допълнителна информация да ни пишете от какво имате нужда. Ако изберете вторият начин, наш консултант ще се свърже с Вас.

Можем да Ви предложим:
 
  • Професионална консултация - за да сте сигурни, че продуктът е подходящ за Вашия автомобил
  • Топ цена - за да поръчате всичко необходимо от нас
  • Оригинални продукти - предлагаме само и единствено продукти с доказан произход
  • Наличност - няма да се налага да чакате с дни Вашата поръчка

Какво трябва да знаете преди да се свържем с Вас?

Преди да се свържем с Вас е важно да знаете всички основни данни за колата си: марка, модел, модификация, година на производство, обем и вид на двигателя или да ни предоставите номера на рамата (VIN номер) на автомобила си. Той може да бъде намерен на малкия талон от КАТ - поле (Е), на талона за технически преглед, на застрахователната полица или на самия автомобил.

Запитване за филтри и авточасти


Изпратете запитване за вашия автомобил, и наш служител ще се свърже с Вас.

Запитване за филтри

Изпратете запитване за комплект филтри и масло за вашия автомобил, и наш служител ще се свърже с вас.

Изпрати Запитване

* Задължителни полета!