Тип:
Полусинтетични
Предназначение:
Цени на едро
Тип:
Синтетични
Предназначение:
Цени на едро
Тип:
Синтетични
Предназначение:
Цени на едро
Тип:
Синтетични
Предназначение:
Цени на едро
Тип:
Синтетични
Предназначение:
Цени на едро
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Преференциални цени на едро за предлагани от нас масла

Ние от maslaonline.com се стремим да отговорим на нуждите, които пазарът на моторни масла има. Качеството на продуктите и услугите ни, както и ниските цени, на които ги предлагаме, са ни спечелили много лоялни клиенти.

Знаем, че много бизнеси имат постоянна нужда от качествени масла на едро. Ето защо вече можете да се възползвате от преференциалните ни цени на едро. Така не само получавате още по-ниски цени за нашите продукти, а също така ще сте сигурни, че вашите собствени клиенти получават най-доброто.

Масла на едро Castrol

Сред едни от най-търсените масла са именно тези на Castrol. Марката е изключително известна и може да бъде намерена в повече от 150 държави по цял свят. Компанията разработва собствени добавки към маслата си и така постигат още по-добри показатели за вискозитет, хомогенност и смазочни свойства.

От maslaonline.com можете да поръчате масла на едро от производителя Castrol. Ние винаги приветстваме нови клиенти, с които да работим. С нашите масла ще бъдете сигурни, че залагате на най-доброто.

Масла на едро Total

Не е случайност, че много от нашите клиенти се спират именно на автомобилни масла Total. Това е производител с дълга история на пазара за моторни масла, през която е доказал своята компетенция в производството на смазочните течности. Технологиите, които Total използват, постоянно биват подобрявани, което се отразява и върху постоянно подобряващите се качества на моторните масла.

Масла на едро Elf

Производителят Elf специализира в разработката на моторни масла с различни производствени технологии, които допринасят за отличните характеристики на смазочните им течности. Сред най-предпочитаните показатели са устойчивостта на високи температури, както и липсата на отлагания по двигателя.

Цени на едро за масла от официалните автомобилостроители

Много от производители на автомобили предоставят одобрени и брандирани от тях моторни масла. Не е рядкост да срещнете масла с марка BMW, Mercedes, Ford или някоя друга. Истината е, че това са масла, които се произвеждат от водещите марки на пазара (като Castrol и Motul), но се продават под марката на автомобилната компания.

При нас можете да се възползвате от цени на едро за масла от различни официални автомобилостроители.